Over ons

3 generaties vakmanschap

Tegenwoordig telt het familiebedrijf 3 medewerkers die de waarden van de oude schrijnwerkerij nog steeds uitdragen: het vakmanschap werd van vader op zoon doorgegeven, kwaliteit wordt hoog in het vaandel gedragen.

Generatie 1: het begin

Bij Bracke Interieur hebben we een erg lange traditie van schrijnwerkers achter de rug.
De eerste zaak werd reeds in 1924 opgestart door Oscar Bracke. Toen bestonden de diensten van het bedrijf nog uit algemene timmer-en schrijnwerken.

Generatie 2: de uitbreiding

38 jaar later werd het bedrijf overgenomen van Hubert Bracke, vader van de huidige zaakvoerder Peter. In die tijd lag het accent nog voornamelijk op het maken van ramen, deuren en trappen.

Generatie 3

Sinds 1993 staat Peter Bracke zijn vader bij in het bedrijf. In die periode werden de diensten van de schrijnwerkerij uitgebreid naar op maat gemaakte kasten, houten en laminaat vloeren, wanden en plafonds.

In 2008 ging Hubert met pensioen en was Peter klaar om de teugels in handen te nemen. Hij werd oprichter en zaakvoerder van de Bracke interieur. Het oude aanbod werd in ere gehouden, maar het bedrijf specialiseerde zich nu ook in dressings en exclusieve bibliotheken om zo in te spelen op nieuwe interieurtendensen.

Onze werkwijze

1. Advies en opmeting

U krijgt bij u thuis persoonlijk advies en meten alles op.

2. Gratis offerte

Nadien krijgt u een vrijblijvende offerte toegestuurd.

3. Productie in ons atelier

Het ervaren Bracke interieur team bouwt uw maatkast in hun atelier.

4. Plaatsing met eigen stielmannen

Wij komen uw maatkast op afgesproken datum plaatsen.