Houten vloeren

Voor een kwalitatieve realisatie van uw interieurprojecten bent u aan het juiste adres: wij maken van elke ruwe ruimte een volledig ingerichte, stijlvolle kamer!

Heb je al een tijdje plannen om je woon-, zolder-, bad- of slaapkamer (opnieuw) in te richten? Deel dan jouw plannen ! Wij hebben vast een oplossing voor u klaar.

Bij meerlagig parket wordt een toplaag massief (eiken)hout verlijmd op een onderlaag in multiplex. Zo heeft de vloer het uitzicht van een massieve parket, maar heeft deze het voordeel van heel stabiel te zijn. Ook hier is er een tand- en groefprofiel aan de 4 zijden en een V-groef op de langskanten. Het parket kan op voorhand afgewerkt zijn in zodat er een snelle plaatsing kan gebeuren. Er is keuze uit verschillende kleuren en uit olie of vernis als afwerkingslaag.

 

Fineerparket van Parky combineert de voordelen van een laminaat met de warme uitstraling van meerlagige parketvloeren. De toplaag is immers echt hout en geen imitatieprint.

 

Door het kliksysteem is laminaat vlot te installeren, maar daarnaast is deze ook stevig en heeft dit een slijtvaste transparante beschermlaag. Dit leidt tot een budgetvriendelijke oplossing in je ruimte.

 

Ook vinylvloeren met kliksysteem zijn een trend. In bepaalde vochtige ruimtes zijn ze door hun waterbestendigheid een goede optie. Ze zijn opgebouwd uit een vinylkern en afgewerkt met een toplaag met mooie nerfstructuren. Deze vloer is uiterst geschikt voor renovaties door hun minieme dikte.