Over ons

3 generaties vakmanschap!

Generatie 1: het begin

Bij Bracke Interieur hebben we een erg lange traditie van schrijnwerkers achter de rug. De eerste zaak werd reeds in 1924 opgestart door Oscar Bracke. Toen bestonden de diensten van het bedrijf nog uit algemene timmer-en schrijnwerken.

Generatie 2: de uitbreiding

38 jaar later werd het bedrijf overgenomen van Hubert Bracke, vader van de huidige zaakvoerder Peter. In die tijd lag het accent nog voornamelijk op het maken van ramen, deuren en trappen.

Generatie 3

Sinds 1993 staat Peter Bracke zijn vader bij in het bedrijf. In die periode werden de diensten van de schrijnwerkerij uitgebreid naar op maat gemaakte kasten, houten en laminaat vloeren, wanden en plafonds.

In 2008 ging Hubert met pensioen en was Peter klaar om de teugels in handen te nemen. Hij werd oprichter en zaakvoerder van de bvba Bracke interieur. Het oude aanbod werd in ere gehouden, maar het bedrijf specialiseerde zich nu ook in dressings en exclusieve bibliotheken om zo in te spelen op nieuwe interieurtendensen.

Maatwerk is ons vak!

Tegenwoordig telt het familiebedrijf 2 medewerkers die de waarden van de oude schrijnwerkerij nog steeds uitdragen: het vakmanschap werd van vader op zoon doorgegeven, kwaliteit wordt hoog in het vaandel gedragen. 

Contacteer ons

Bracke Interieur bvba
Steenvoordestraat 43
9070 Heusden

Tel.: 09/230.65.36
Gsm: 0477/437.787
Fax: 09/231.10.33
info@bracke-interieur.be
BTW BE 0892 433 058

Over ons

Bent u op zoek naar een kast op maat gemaakt?               Zijn uw ramen of deuren nodig aan vervanging toe? 

Wenst u een nieuwe trap of wilt u een zolderkamer renoveren met gyproc, laminaat en kasten onder het schuine dak?

Voor dat en nog veel meer kunt u bij Bracke Interieur bvba uit Heusden terecht! Sinds 1924 staat dit familiebedrijf in voor kwaliteitsvol werk. 

lees meer

Realisaties

Cookies en privacy