Buitenschrijnwerk

Keer terug naar de vorige pagina

Ramen, voor- en achterdeur kunnen in zowel hout, PVC als alu verkregen worden. Ook blokkaders zijn geen probleem. Bracke Interieur staat je bij in je keuze.

Hout

Houten ramen en deuren kunnen zowel in Sipo (afgelakt of om zelf te verven) verkregen worden als in harde houtsoorten om te laten vergrijzen: Padouck, Afrormosia, Afzelia, enzovoort.

PVC & alu 

In de PVC en alu deuren zijn verschillende modellen en sierpanelen verkrijgen van de merken Anaf en Frager. PVC ramen (5-kamerprofiel) zijn zowel in diverse folie kleuren verkrijgbaar waarbij het raam een soort houtstructuur heeft als afgelakt in verschillende RAL kleuren. Zowel de PVC als alu ramen zijn ook verkrijgbaar in een retro versie. Daarnaast heeft het alu raam (3-kamerprofiel) ook nog een classic line waarbij kader en raam niet in hetzelfde vlak zitten maar meer op een houten raam lijkt.

Poorten

Poorten in hout met planchetmotief met V-groef kunnen ook voorzien worden, maar daarnaast kan u ook sectionale poorten verkrijgen van Hörmann.

Contacteer ons

Bracke Interieur bvba
Steenvoordestraat 43
9070 Heusden

Tel.: 09/230.65.36
Gsm: 0477/437.787
Fax: 09/231.10.33
info@bracke-interieur.be
BTW BE 0892 433 058

Over ons

Bent u op zoek naar een kast op maat gemaakt?               Zijn uw ramen of deuren nodig aan vervanging toe? 

Wenst u een nieuwe trap of wilt u een zolderkamer renoveren met gyproc, laminaat en kasten onder het schuine dak?

Voor dat en nog veel meer kunt u bij Bracke Interieur bvba uit Heusden terecht! Sinds 1924 staat dit familiebedrijf in voor kwaliteitsvol werk. 

lees meer

Realisaties

Cookies en privacy